Over ons

Sanitair & Tegelcentrum Weert is de mooiste en meest complete sanitair- en tegel showroom van Limburg

Sanitair & Tegelcentrum Weert is de mooiste en meest complete sanitair- en tegel showroom van Limburg. In onze showroom van maar liefst 1500 m² vindt u alles voor uw woning ten behoeve van de badkamer, toilet of woonkamervloeren inclusief vloerverwarming maar ook keramische buitenvloeren.

Zo hebben wij een uitgebreide collectie keramische houtlook vloertegels, die wij nu ook in diverse vloeren gepresenteerd hebben. De andere trend die wij in de showroom presenteren zijn de grootformaat betonlook tegels in de afmetingen 75×75 cm, 90×90 cm en 120×120 cm. Alle toonaangevende merken zijn vertegenwoordigd. Bij ons vind u het beste wat in de verschillende prijsklassen te vinden is. Onze zeer uitgebreide collectie vloertegels van alle Italiaanse topmerken importeren wij zelf af rechtstreeks vanuit de fabriek waardoor onze prijzen zeer concurrerend zijn waardoor wij u gegarandeerd de beste aanbieding kunnen maken.

De levering van de materialen verzorgen wij met eigen transport, wij hebben een vrachtwagen waarmee alle materialen keurig bij u afgeleverd kunnen worden.
Kom naar onze vernieuwde showroom en laat u verrassen door de nieuwste trends.

Vloertegels
Vloertegels
Vloertegels
Vloertegels

Onze vakmensen staan graag voor u klaar

Onze gespecialiseerde badkamer en tegeladviseurs van Sanitair & Tegelcentrum Weert staan graag voor u klaar om u het volledige assortiment te tonen en u een deskundig advies te geven. Op afspraak maken onze adviseurs ook een 3D ontwerp en offerte van uw nieuwe badkamer.

Onze merken

Onze zeer uitgebreide collectie vloertegels van alle Italiaanse topmerken importeren wij zelf af rechtstreeks vanuit de fabriek waardoor onze prijzen zeer concurrerend zijn zodat wij voor u gegarandeerd de beste aanbieding kunnen maken.

Klantbeoordeling

Al jaren is Sanitair & Tegelcentrum Weert een erkend 5-sterrenspecialist. Dit keurmerk wordt alleen toegekend aan bedrijven die garant staan voor goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Als consument kunt u er daarom op vertrouwen dat u bij ons als 5-sterrenspecialist altijd goed wordt geholpen!

Virtuele tour

Wandel online in onze showroom van maar liefst 1500 m². Hier vindt u alles voor uw woning ten behoeve van de badkamer, toilet of woonkamervloeren inclusief vloerverwarming.

Showroom

Neem een bezoek aan onze showroom met meer dan 90 badkamer opstellingen en ruim 500 soorten tegels direct op voorraad. Onze vakmensen staan graag voor u klaar.

Contact

Wilt u verzekerd zijn van deskundig advies voor uw tegelvloer of badkamer?
Neem dan contact met ons op of neem een bezoek aan onze tegels en sanitair showroom van maar liefst 1500 m².